Jump to content
EaglePrince

Problems with links to Stronghold Nation

Recommended Posts

Hi, I have seen before that I have some issues with Stronghold Nation links, but I wasn't sure was it about SHN or about the browser or email client. Now I figured out what was the issue. When you give us a link like this:

 

www.strongholdnation.co.uk/downloads/file/367-a-kings-game/

 

sometimes it loads the link without "/" at the end (like this: www.strongholdnation.co.uk/downloads/file/367-a-kings-game ). When the page loads without the "/" symbol, error 404 shows up.

 

I still don't know if this is something that needs to be solved at Stronghold Nation, but I'm just letting you know. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've never experienced this error before. Could you provide me with an example of some sort?


Quote

The fields have eyes, and the woods have ears.

⁠— Geoffrey Chaucer, The Canterbury Tales: The Knight's Tale

Useful Articles

Share this post


Link to post
Share on other sites

For example, if you simply copy and paste a link for a map submitted to Stronghold Nation at Stronghold Heaven forum (that is without using the url bbcode tags), and if you later click on the posted link there, the visitor would get error 404 - the same one as you could see if you click on the link above without "/" symbol. Obviously it's not just me, It happened to PCdania at Stronghold Heaven as well in a tread for off topic stuff. Only I fixed the link yesterday. It was in this tread.

 

http://stronghold.heavengames.com/cgi-bin/forum/display.cgi?action=ct&f=5,3944,,10

 

Btw, it happens in different browsers like Edge, Firefox, Chrome...

wp_ss_20160718_0001.thumb.png.bf181b58529da98be17468294de86d78.png

Edited by EaglePrince

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's a problem with the Stronghold Heaven forum rather than the site. It's not paring the URL properly.


Quote

The fields have eyes, and the woods have ears.

⁠— Geoffrey Chaucer, The Canterbury Tales: The Knight's Tale

Useful Articles

Share this post


Link to post
Share on other sites

I agree, it should be putting the "/" together with the rest of the link within url tag. I just meant to let you know - in case you could implement some kind of forwarding. (I don't imply you should do it, but we could expect that issue like this appears somewhere else too.) I have similar issue with Outlook mail client for Windows 10. Regarding Outlook, I will write a feedback to Microsoft about that, this app it's still being developed, so it might be fixed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

There was forwarding in place for old URLs for a period of time, but I removed this eventually. I don't see any benefit in adding forwarding for this; although it is only a single line it's to fix a problem with an external site.

 

I think you should get in touch with technicians at HeavenGames and ask them to fix the problem. Whether it will actually be fixed though, or if you do get a reply, is a different matter.


Quote

The fields have eyes, and the woods have ears.

⁠— Geoffrey Chaucer, The Canterbury Tales: The Knight's Tale

Useful Articles

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...